Assisted Yin Yoga

ASSISTED YIN YOGAMASSAGE

Yin staat voor vertragen en stilstand. Het creëert balans in ons stressvol bestaan.

Assisted Yin Yoga is een ontspannende maar eerder therapeutische vorm van Yoga. De kracht van zachte aanraking werkt helend voor lichaam en geest.

Het lichaam wordt in beweging gebracht met technieken vanuit Yin Yoga en Yogamassage en zorgen voor een ontspannend en revitaliserend effect van lichaam en geest. De dynamische flow stimuleert bovendien de stroom van energie (chi) doorheen het lichaam en activeert het zelfhelend vermogen

Assisted Yin wordt op een zachte ondergrond (traditionele futon) gegeven en werkt met de zwaartekracht mee, zodat je op een veilige manier tot rust kunt komen. In deze vorm van passieve Yoga word je in bepaalde strekhoudingen geassisteerd waarvoor je zelf niets hoeft te doen, enkel ontspannen. 

Yogamassage kan diep en intens zijn, maar ook zacht en dynamisch. Met de juiste aandacht geeft het meditatief karakter jou de kans om stress en spanning los te laten. Elk lichaam is uniek dus we voorzien binnen jouw grenzen de ruimte om dieper te zakken in elke houding en passen aan waar nodig.

De sessies zijn geschikt voor iedereen die op zoek is naar een moment van ontspanning en meer ruimte wenst in lichaam en geest.

Kledij: comfortabele loszittende kledij / sportkledij
Assisted Yin Yogamassage: 75 min