FAQ

Praktisch

In de Wagenmakersstraat (Kortrijk) kan je 1 uur gratis parkeren in zone KOR2. Het is ook mogelijk om via SMS te betalen na het eerste, gratis uur.

In de studio kan je per beurt cash of met Payconic/Bancontact (App) betalen. Abonnementen worden bij de eerste sessie cash betaald of per overschrijving op het rekeningnummer BE07 7360 5052 7566 (Slow Kortrijk).

Yin is een zeer langzame yogavorm waarbij we vaak zittend en liggend enkele minuten in een bepaalde houding blijven. We krijgen het dus niet warm door de Yoga practice. Draag best verschillende laagjes en zorg voor comfortabele kledij. Voorzie bij een sessie Assisted Yin een trui en een paar kousen. Bij een INFRA relax sessie hoeft u geen sportkledij aan te trekken. 

Meer info

Gelieve steeds tijdig te verwittigen (ten laatste 24u voor de sessie).

Bij losse boekingen wordt er automatisch een annulerings-fee van € 30 verzonden.

Bij beurtenkaarten of abonnementen zal je bij de tweede laattijdige annulering een beurt verliezen van je beurtenkaart.

Zeker en vast! Alle prijzen zijn ook inclusief btw.

De lessen zijn rustig en gericht op diepere ontspanning. We voorzien steeds alternatieven en passen elke houding aan waar nodig.  Dat we er soepeler van worden is een pluspunt maar niet het doel van onze practice. Bij rugklachten kan het net heel belangrijk zijn om voldoende te stretchen en rustig te bewegen.

Uiteraard! Combinatie abonnementen zijn mogelijk. Hiervoor kan je ons steeds een mailtje sturen. De combinatie tarieven vind je ook terug in de prijslijst.