Yogamassage

Vertragen met een Yogamassage

Een Yogamassage bij studio Slow is een combinatie van Thai Yoga massage en acupressuur technieken. Deze passieve vorm van Yoga heeft een therapeutisch effect en biedt veel positieve effecten op zowel lichaam en geest. 

Het lichaam wordt in beweging gebracht met houdingen vanuit Yoga en zorgen in combinatie met verschillende stretches en drukpuntenmassage voor een ontspannend en revitaliserend effect. De dynamische flow stimuleert bovendien de stroom van chi (levensenergie) doorheen het lichaam en activeert je zelfhelend vermogen. 

Passieve Yoga

Yogamassage wordt op een zachte ondergrond (traditionele futon) gegeven en werkt met de zwaartekracht mee. De behandeling wordt uitgevoerd over je kledij heen en als ontvanger ben je eigenlijk zo passief mogelijk. Je wordt geassisteerd in elke houding waardoor je zelf helemaal niets hoeft te doen, enkel ontspannen.

De bewegingen zijn zacht en dynamisch en met de juiste aandacht geeft het meditatief karakter jou de kans om alle stress en spanning los te laten. Elk lichaam is uniek dus we voorzien binnen jouw grenzen de ruimte om dieper te zakken in elke houding en passen aan waar nodig. De sessies worden steeds afgesloten met een restoratief moment waarbij je met behulp van kussens en dekens in een heerlijke houding nog even kan nagenieten van je sessie.

Yogamassage is geschikt voor iedereen die even wil vertragen en op zoek is naar een moment van stilte en ontspanning.

Ervaring met Yoga is helemaal niet nodig.
Voorzie graag comfortabele en warme loszittende (sport)kledij.

Het tarief voor een sessie van 75 min is € 65.
Kopje thee achteraf!

Enkele voordelen van een Yogamassage
  • je komt uit je doe-modus
  • vermindert stress
  • activeert de spijsvertering
  • verlaagt de bloeddruk
  • bloedsomloop wordt gestimuleerd
  • stimuleert ontgifting van afvalstoffen
  • alle energiepunten worden gestimuleerd
  • geschikt voor iedereen
yogamassage ontspannen yoga
yogamassage massage yoga