Yogamassage

YOGAMASSAGE

Yogamassage is een ontspannende maar eerder therapeutische vorm van Yoga.
De combinatie tussen Yoga en acupressuur werkt helend voor lichaam en geest. 

Het lichaam wordt in beweging gebracht met houdingen vanuit Yoga en en zorgen voor een ontspannend en revitaliserend effect van lichaam en geest. De dynamische flow in combinatie met drukpuntenmassage stimuleert de stroom van energie (chi) doorheen het lichaam en activeert het zelfhelend vermogen

Yogamassage wordt op een zachte ondergrond (traditionele futon) gegeven en werkt met de zwaartekracht mee, zodat je op een veilige manier tot rust kunt komen. In deze vorm van passieve Yoga word je in bepaalde strekhoudingen geassisteerd waarvoor je zelf niets hoeft te doen, enkel ontspannen. 

Yogamassage kan diep en intens zijn, maar ook zacht en dynamisch. Met de juiste aandacht geeft het meditatief karakter jou de kans om stress en spanning los te laten. Elk lichaam is uniek dus we voorzien binnen jouw grenzen de ruimte om dieper te zakken in elke houding en passen aan waar nodig.

De sessies zijn geschikt voor iedereen die op zoek is naar een moment van ontspanning en meer ruimte wenst in lichaam en geest. Een heerlijk moment om te vertragen.

Kledij: comfortabele loszittende kledij / sportkledij
Assisted Yin Yogamassage: 75 min

yogamassage ontspannen yoga
yogamassage massage yoga